Izjava o zasebnosti

Pri Povezava d.n.o. se zavedamo, da je zasebnost pomembna. Ta izjava o zasebnosti zadeva vse izdelke in storitve, ki jih ponujamo.

Zbiranje podatkov

Ko se registrirate, med vašo uporabo naših storitev ali ko obiščete strani naših partnerjev zbiramo različne podatke. Lahko kombiniramo vaše podatke s podatki, ki jih dobimo od naših partnerjev, da vam zagotovimo čimboljšo izkušnjo ali da izboljšamo naše storitve. Ko se prijavite v naše storitve, niste anonimni za nas. Avtomatsko prejemamo in zapisujemo podatke z vašega računalnika in brskalnika, vključno z vašim IP naslovom, našimi piškotki, lastnostmi vaše strojne in programske opreme, zahtevanih strani in druge standardne parametre brskalnikov.

Ko uporabljate naše storitve, prejmete en ali več piškotkov - mala datoteka, ki vsebuje nekaj znakov - v vaš računalnik, ki unikatno identificira vaš brskalnik. Piškotke uporabljamo za izboljšanje kvalitete naših storitev, vključno za shranjevanje uporabnikovih preferenc, sledenjem trendov uporabnika in zagotavljanjem boljše uporabe. V vaš brskalnik lahko namestimo enega ali več piškotkov, ko uporabljate naše storitve ali storitve našega partnerja. Ko pošiljate sporočila, objavljate vsebino, material, prenašate podatke ali pošiljate pošto z našimi storitvami, lahko le te obdržimo za procesiranje vaših vprašanj, odgovorov na vaše zahteve in izboljšanje naših storitev.

Naša infrastruktura se sestoji iz strežnikov v večih podatkovnih centrih, katerih lastnik smo mi ali naši partnerji. Vsi podatki zbrani znotraj naših storitev All information collected within our services ostanejo na tem omrežju strežnikov.

Uporaba podatkov

Osebne podatke zbiramo in procesiramo za potrebe, opisane v tej izjavi o zasebnosti. Poleg zgornjega te potrebe vključujejo:

 • Komunikacija z vami
 • S tem je uporaba strani ali storitev enostavnejša, ker vam ni potrebno vedno znova vnašati istih podatkov
 • Zagotavljanje naših storitev
 • Pregledi, raziskave in analize za vzdrževanje, zaščito in izboljšanje naših storitev
 • Zagotavljanje tehničnega delovanja našega omrežja
 • Zaščita naših pravic ali lastnine in lastnine naših uporabnikov
 • Razvoj novih storitev
 • Kot je opisano v naših pogojih poslovanja za vsako storitev in v As described in the respective terms of service of each of our services and in the Povezava d.n.o. Glavni pogodbi

Politika brez Spam-a

Imamo striktno Politika Brez Spama, ki prepoveduje uporabo katerihkoli zbranih podatkov za pošiljanje spama. Nikoli ne bomo prodali katerihkoli kontaktnih podatkov tretjim osebam.

Izbira za osebne podatke

Ko se registrirate za določeno storitev, vas prosimo za vpis vaših osebnih podatkov. Če bi želeli uporabiti te podatke za drugačne namene, kot so opisani tukaj in v pogojih poslovanja, vas bomo prej prosili za dovoljenje. Večina brskalnikov je nastavljenih za sprejem piškotkov, vendar jih lahko nastavite, da jih ne sprejemajo ali da vas obvestijo, ko je piškotek poslan. Vendar nekatere naše funkcije ali storitve lahko ne delujejo pravilno, če ne sprejmete piškotkov. Lahko tudi zavrnete pošiljanje vaših osebnih podatkov, v tem primeru vam mogoče ne bomo mogli nuditi teh storitev.

Deljenje podatkov

Osebne podatke delimo z drugimi organizacijami ali zasebniki samo v sledečih omejenih primerih:

 • Če imamo vaše dovoljenje
 • Podatke delimo z našo podporo, pogodbenimi partnerji ali drugimi zaupanja vrednimi podjetji, ki te podatke obdelujejo za nas. Zahtevamo, da se ta podjetja strinjajo, da bodo procesirala take podatke po naših navodilih in v skladu s to Izjavo o zasebnosti in upoštevanjem primernih varnostnih ukrepov.
 • Verjamemo, da je dostop, uporaba, hranjenje in razkritje takih podatkov upravičena za:
  (a) zadovoljevanje zakonskim predpisom, pravnim procesom in vladnim zahtevam
  (b) uveljavljanje Pogojev poslovanja, vključno z raziskovanjem potencialnih kršitev od tega,
  (c) zaznavanje, preprečevanje ali drugače naslovljene zlorabe, varnostne ali tehnične težave, ali
  (d) zaščito proti škodi za pravice, lastnino ali varnost naših uporabnikov, nas ali javnosti, kot je določeno v zakonu.
 • S tretjimi stranmi lahko delimo določene dele skupnih neosebnih podatkov, kot je število uporabnikov z določene države. Taki podatki vas ne zadevajo osebno.
 • Kot je dovoljeno in opisano v pogojih poslovanja za vsako storitev in v Povezava d.n.o. Glavni pogodbi

Varnost podatkov

Izvajamo primerne varnostne ukrepe, da preprečimo nepooblaščen dostop ali popravljanje, razkrivanje ali uničenje podatkov. To vključuje interne preglede naših zbirk podatkov, dobro prakso shranjevanja in procesiranja in varnostne mere, kot tudi fizično varovanje za preprečevanje ostopa neavtoriziranih oseb v sisteme, kjer shranjujemo osebne podatke.

Omejujemo dostop do osebnih podatkov našim zaposlenim, pogodbenikom in agentom, ki potrebujejo te podatke za delovanje, razvoj in izboljšanje naših storitev. Te osebe zavezujejo zaveze o zaupnosti in so lahko disciplinsko ali kazensko preganjane, če ne spoštujejo te zaveze.

Dostop in spreminjanje osebnih podatkov

Trudimo se da vam omogočimo dostop in spreminjanje vaših osebnih podatkov, če se ti spremenijo.

Spremembe te Izjave o zasebnosti

Prosimo, razumite, da se Izjava o zasebnosti občasno lahko spremeni.