Lastnosti / Podatkovno središče center in Mreža

Prvi smo pričeli s konceptom Globalno distribuiranega podatkovnega središča. Naše podatkovno središče je globalno distribuirana zbirka predimenzionirane strežniške infrastrukture, ki gosti vse naše izdelke in storitve.

Pomembne lastnosti našega Podatkovnega središča

  • Združuje stotine distribuiranih strežnikov
  • Zagotavlja visoko dosegljivost, preobsežnost in neprekosljivo zanesljivost

Podrobnosti našega Podatkovnega središča

Naše podatkovno središče je zgrajeno iz strežnikov v različnih podatkovnih središčih po svetu. Večina teh podatkovnih središč ima določene skupne lastnosti, opisane spodaj -

Mreža
Podatkovna središča so povezana v internet s pomočjo Gigabitnih ethernet povezav različnih backbone ponudnikov, ki imajo optične kable povezane v podatkovno središče skozi različne vstopne točke.

Varnost
Podatkovno središče je varovano 24 ur dnevno, za zaščito pred vdori ali izgubo energije. Gibanje v zgradbi je spremljano ves čas. Vsa področja in vhodi so varovani s kamerami zaprtega kroga. Podatkovno središče je vsled kameram, nadzorom dostopa in ekipo varnostnikov zelo varen kraj.

Energija
Skupna moč električne energije je večkratnik potreb podatkovnega središča. Preklop na generator elektrike je v primeru izpada energije avtomatski. Podatkovno središče je prav tako opremljeno z UPS sistemi za zagotavljanje stalne energije.

Hlajenje
Predimenzionirani klimatski sistemi, kateri delujejo le z delom svojih kapacitet, ohlajajo strežniške sobe. od katerih vsak deluje z ločeno kapaciteto, ohlajajo strežniške prostore. Enote delujejo izmenično za optimalno delovanje vsake enote.

Napredni sistemi za odkrivanje dima in požara
Podatkovna središča so opremljena s posebnimi sistemi za odkrivanje in preprečevanje požarov, namenjenimi prav za zaščito strežnikov, ker bi uporaba vode naredila prav toliko škode kot požar.

Zakaj naša podatkovna središča?

Prilagodljivost & Zanesljivost
Naš podatkovni center sestavlja mreža globalnih, vzajemno delujočih strežnikov. Celotna zgradba je zgrajena po splošnem principu visoke dosegljivosti, grozdov in n+1 zgradbe. To nam omogoča prilagoditev naših rešitev naši rasti, z enostavnim dodajanjem infrastrukture in povezavo le te v zgradbo. Vam ni potrebno skrbeti za spremenljivke kot so prilagodljivost, dostopnost, odziv mreže itd.

Globalni doseg
Skupaj s partnerji smo vložili v razvoj infrastrukture na različnih globalnih lokacijah. Zdaj se lahko zanesete na to globalno infrastrukturo in ponudite popolno globalno izkušnjo vašim kupcem brez vlaganj. Mi izbiramo, vodimo, se pogajamo s ponudniki infrastrukture po vsem svetu.

-
-